Pages

23 sep. 2011

Shopping delux!

Ojoj nu är vi äntligen hemma och har ätit efter att handlat massa kläder till Olivia och massa mat :) Men iallafall imorses ville jag att Johannes skulle hämta skötväskan, som vi trodde var i bilen, så jag kunde ta ur matburken som Olivia åt på öppna förskolan igår. Men efter kollat i bilen inser vi att vi glömt den på öppna förskolan -.- Så vi fick telefon trakassera dom tills de äntligen öppnade och då var de ju bara att hämta den som tur var. Men jag ska nämligen börja göra egen barnmat :) Och då vill jag ju ha burkarna eftersom då vet jag också att de blir en lagom portion! ^^ Så nu kör vi fortfarande på färdigmat eftersom jag behöver burkarna men sen så! Då ska jag pröva ;)

Men iallafall så är vi fattiga nu! nästan 1000kr kostade Olivias alla kläder! Men nu är hon vinter redo! Olivias Overall är köpt på lindex, självklart i storlek 80 :)




Vantar, mössa och halskrage införskaffade också! Vi försökte få på henne vantarna när vi handlade för hon hade så kalla händer. Men hon var såååå himla trött så hon blev bara super grinig så efter ett tag så gav jag upp :P Men detta är köpt på H&M :)


Men mössan satt super bra! Olivia har ju ganska stort huvud jämnfört med hennes storlek men denna mössan var super! Satt perfekt (Dvs lite stor) och den gick liksom ner över öronen jätte bra och ah, bara super nöjd!

byxor var ju ett måste nu eftersom alla hennes börjar bli små! Helt sjukt hur fort hon har växt det senaste! Vi köpte ju massa i storlek 74 för ett tag sen med tron om att de skulle passa ett tag eftersom de va så stort, men icke! Iallafall så borde dessa passa ganska länge!

Bodys behövde hon med men de tråkiga med H&M är att de har inga roliga bodys för flickor! Finns en del till pojkar men inget roligt till flickor! Och nu till vintern vill jag hellre ha bodys då de är så himla krångligt att få på henne en massa kläder över tröjor som bara glider med och usch! Nej bodys for the win på vintern alltså! :)



pyjamas är de ju dags för också! Hon blir så kall på natten annars nu när hon sparkar av sig täcke och filt
ar. Så nu blir de pyjamas igen :) Hon har ju legat i bara blöjan nu under sommaren eftersom de vart suuuper varmt på nätterna med men nu har de ju vänt och är suuuper kallt istället :S

Men nu är vi iallafall fattiga :P men vad ska man göra? Barnet måste ju ha kläder ^^ men kul är de ju ändå att handla! Älskar att kolla på barn kläder eftersom de finns så mycket fint! :D

Men vi köpte också vanliga vita strumpbyxor och vita anti-halk strumpor :) Hon har ju använt sina baby-strumpor hela tiden nu men nu är de alldeles för små så var tvungen att byta! Dock är de lite stora eftersom de va de ända paret kvar av vita strumpor och ville verkligen ha de eftersom de är så grymt tråkigt när man ska ta på henne några kläder så har man någon tokig färg som inte matchar. Då får jag bryt! Lite Pedantiskt med det kan man säga :P
efter att vi handlat kläder blev de att handla lite mat men inga presenter än! För Olivia var sååååå gnällig så de är lättare att åka upp imorgon bitti och handla istället för att vi skulle krångla med henne. Plus att vi inte visste vad vi skulle köpa till simon, som de är mest brådis med att köpa till, så nej, hem kolla emailen och så handlar vi imorgon :)

Men imorgon ska vi ju då fira Simon eftersom han fyller år då :) Så ah, nu blir de att chilla! Ingen göteborgs mässa här inte :P Får bara bli så! Nu har de här inlägget blivit en hel bok så :P

Ciao ciao





0 kommentarer:

Skicka en kommentar