Pages

9 okt. 2011

Blöjeksem..

Olivia har de senaste haft lite blöjeksem :/ Smörjt med inotyol <3 Och gud prisa det! Funkar super! Försvinner nästan direkt :) Men i alla fall så skulle lilla Olivia då få ligga på mage lite naken hemma på golvet istället så hon fick lufta sig själv lite :) dock hann hon inte ligga särskillt länge innan det var dags att bada.  Kiss blev det nämligen över hela golvet! Helt sjukt hus mycket kiss som får plats i en liten bebis! Det var ju som en häst hade ställt sig på golvet! Oo Haha låter äckligt jag vet men ah, så var det.

Men hon var lika glad för det för hon fick ju bada som sagt :) Men orsaken hon får detta är nog antagligen för att hon måste byta blöjstorlek igen. Vi har köpt hem 5:or men vi har en del paket med 4:or kvar så vi försöker använda dom ett litet tag till så länge de håller tät och inte klämmer på henne.

Men nu sover lilla hjärtat. Hon har vart förvånansvärt glad idag fast hon inte sovit bra i natt alls. Men i och för sig så sov hon mer än 2 timmar på förmiddagen så hon fick ju vila upp sig där istället.
Men just nu är Björn här och hälsar på :) Ätit god mat och nu vankas lite spel! :) Ska bli roligt ;) Han skulle kommit igår men vi skulle ju till Gbg då så de fick bli idag ^^

Ciao ciao

2 kommentarer:

Marcus Lind sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Marcus Lind sa...

Tack för tipset om Inotyl! Fungerar jätte bra. Så jobbigt för dem när de dras med eksem :/
Skrev ett par tips om just blöjeksem här:
http://hudutslag.nu/blojeksem-ett-av-de-vanligaste-utslagen-for-barn/

Skicka en kommentar