Pages

11 aug. 2012

Fin fint blir det!

Idag verkar det bli strålande väder och det är ju lördag så vi får väl se om vi kan hitta på något med Olivia idag :) Ta en tur med vagnen och kolla på hästarna och allmänt ta en liten tur här i Sjuntorp och bekanta oss ;) Olivia är på solskens humör idag och leker med sina ljud-leksaker på golvet just nu ^^
Dock gick frukosten ingen vidare i morses. Försökte med gröt igen men återigen så skulle ju ungen att ens smaka. Så det blev bara ägg och macka som vanligt.. Jaja, jag håller på att ge upp snart. Hon får la äta vad hon vill då.

Bebisen har börjat få hicka i magen så det verkligen känns. Haha hela magen skumpar ibland :P Om man frågar Olivia var bebisen är, så pekar hon på min mage med ;) Vill ju dock att hon ska hålla handen och känna sparkarna någon gång, men tålamod är ju inte hennes starka sida, om man säger så. Men mjo, det känns väl som att vi förbereder henne så gott vi kan. Kan ju inte göra mycket mer än att försöka förklara att det är en bebis i mammas mage och att den ska sova i sängen bredvid våran. Hoppas hon tar det med ro sen :)

Nej nu ska jag fortsätta städa.. Känns som att det är de ända jag gör på dagarna! Men en 1,5åring + en kattunge kan minst sagt ställa till det!

Ciao ciao

0 kommentarer:

Skicka en kommentar