Pages

23 aug. 2012

Dom tog den! Yes!!

Jeej, han som var här och kollade på vagnen köpte den! :D Så det känns jätte skönt :) Dom försökte ju givetvis pruta ner den en massa men vi stod fast vid att 200kr kunde vi gå ner pga de kört så långt för att kolla på den. Tillslut gav han sig och tog den för det priset :)

Eftersom vi har 1029238839 saker att göra imorgon så passade vi på att åka upp till stan innan de stängde och kolla på en sulky :) Så vi har en när vi måste göra allt imorgon :) Btw så var det väl tur samtidigt.. Helt sjukt vad lång tid det tog för dom att få tummen ur och hjälpa oss eftersom de var 2 praktikanter där. Uppriktigt. Bara 1 ordinarie som dessutom pratade i telefonen hela tiden och de andra kunde ju inte hjälpa oss. Men efter ett tag så kom han till oss och då hade vi ju tittat ut 2st som vi gillade. Den vi gillade mest (pga färgen enbart) kunde vi tyvärr inte ta eftersom Olivia var för lång för den. Det gick bara inte. Hon fick typ stålkanten i huvudet om hon lutade sig bakåt och satt nästan inne i sufletten med.
Så då prövade vi den andra, som var liiiiite dyrare bara, och den var mycket bättre! Den var längre i ryggen, vilket han även sa när vi sa att vi ev. var intresserade utav den.

Så efter vi provkört den också så tog vi den :) Allt som allt, tog det 1 timme (!) fast vi valde vagnen på typ 10min... Bara för att de inte har mer ordinarie där folk där.. Vi såg också när vi kom hem att hon har stavat fel på namnet på vagnen på kvittot och garantin.. Så imorgon när vi ändå är där uppe så får vi passa på att springa in igen och bara fråga om det gör något att det är felstavat. Vill ju inte att det ska krångla om vi faktiskt måste använda garantin.

Fick också köpt en skötväska till :) Passande nog, av samma märke som våran nya sulky :P Dock så tror jag inte vi kommer börja använda den ändå fast det är samma märke för Olivia har ju redan 1 faktiskt :) Men vi behöver 1 till nu när nästa kommer. Om Olivia ska vara hos mormor eller något sådant så måste ju vi ha en skötväska till bebisen om vi ska åka iväg eller något sådant med.

Imorgon så ska vi åka och kolla på sängramen med! Tror faktiskt vi kommer köpa den eftersom den var så himla billig och jag är så trött på att inte ha en riktig ram. Så ja, storhandling av mat, in och köpa skydd och "strumpa" till Johannes nya mobil som kommer imorgon, fixa med kvittot till vagnen, slinga min mammas hår, tömma hästtransporten och kolla/köpa sängram. Allt detta ska jag försöka hinna med utöver att Olivia ska ha mat, få sova och alla dom där normala sakerna. Kommer bli svettigt! :P

0 kommentarer:

Skicka en kommentar