Pages

10 aug. 2012

Dumma unge..

Olivia har ju bestämt sig att hon inte längre ska äta välling. I tisdags så bestämde damen sig att hon bara inte ville ha välling. Hon blir jätte arg så fort vi gjort en flaska och bara fråga henne om hon vill ha. Verkligen jätte arg!

Men problem är ju egentligen inte att hon vägrar välling nu. För hon tycker väl att hon är en för stor tjej nu :) Men det är ju att hon vägrar gröt med! Det har hon ju gjort jätte länge för tidigare åt hon det på morgonen. Så nu äter hon mackor både på morgonen och på kvällen vilket jag inte är särskilt nöjd över.. Vill ju gärna att hon äter något annat också som är både nyttigare och mättar bättre.

Iofs så har det fungerat rätt bra ändå. Hon sover ju fortfarande på nätterna m.m så det är ju inget krångel på det sättet. Men ja, jag vet inte vad jag ska mata henne med! Men det får väl bli mackor. Vi brukar ju koka ägg till henne också som hon äter så det fyller ju ut lite grann i alla fall.

Vi ska försöka lura i henne lite gröt som vi köpt igen för att se om vi kan få igång det. För just nu så vägrar hon ju smaka på det också! Så ja, vi får väl se om vi får ordning på det.
Man blir lite trött på dom ibland dom små busungarna! Humör, det har ungen minst sagt. - Ciao ciao

0 kommentarer:

Skicka en kommentar