Pages

8 aug. 2012

BVC

Nu har vi vart på bvc :) Olivia klarade alla tester som en 18 månaders ska kunna och vi fick dessutom beröm för hur många kroppsdelar hon kan ;) Riktigt imponerad var hon! I alla fall så följer hon sina kurvor fint och precis som innan.

Längd: 85,5cm
Vikt: 11820g
Huvudomfång: 48cm

Min stora tjej ;) Haha i slutet av "mötet" så vågade våran bvc tjej fråga om det var syskon på g ;) Hon hade suttit och funderat lite men sen när jag ställde mig upp och hon kunde kolla ordentligt så förstod hon att det var barn på g och då vågade hon fråga :P

Olivia blev ju vaccinerad dessutom idag. Man kan säga att hon var mest ledsen över att vi höll fast henne för hon började stört gråta och blev helt hysterisk när vi höll fast henne och ja, det blev ju inte bättre av sprutan. Men det gick rätt bra och hon blev lugn efter att vi gått ut till väntrummet där det finns sinnessjuka mängder leksaker! Bland annat en rutschkana som var rolig :) Nu får vi se om hon får några biverkningar. Hon har ju inte direkt fått det tidigare, men nu var det en annan sorts vaccin mot andra saker än de som hon fått tidigare.

Men nästa möte för Olivia är om 1 år, när hon är 2,5år gammal :) Men som våran bvc tjej sa, hon ser ju oss redan i höst/vinter :) När nya bebisen kommit!

Ciao ciao

0 kommentarer:

Skicka en kommentar