Pages

3 okt. 2012

Då blir det sjukhuset..

Jaha ja, idag så fick 3st barnmorskor känna på min mage men ändå kunde ingen komma fram till om lill-tjejen i magen låg åt rätt håll, alltså med huvudet neråt.. :/ Så på fredag så har vi fått tid för ultraljud och ev. vändningsförsök. Dock har jag funderat och googlat en del kring vändningsförsök med moderkakan i framvägg och nej, det känns som riskerna som finns där är så pass allvarliga + chansen att det lyckas är mycket mindre. Så jag kommer istället välja kejsarsnitt om hon ligger åt fel håll. Klart det finns en hel del risker med det också, men det känns som att det blir mer kontrollerat. Alltså situationen om något skulle uppstå. Kejsarsnitt görs ju ganska ofta nu förtiden så det är ju ett ganska vanligt ingrepp :)

Då får vi ju nästan välja datum med! :) Kan ju ge önskemål i alla fall och sen får man se om de har tid eller inte då. Men i sånna fall så ska vi nog ta 31 okt. bara för att Johannes pappa fyller år då :) Bättre födelsedagspresent kan vi inte komma på än att få bli farfar på sin födelsedag ^^

Men detta är ju inget som vi hoppas på! Utan vi vill ju att hon ska ligga rätt där i magen så allt blir som vanligt :) Det är ju faktiskt bäst för alla!

Men på fredag så ska Olivia få mysa med sin mormor på morgonen istället ^^ Åker och lämnar henne tidigt som bara den hos min mamma så hon får ha det roligt om vi blir kvar ett tag på sjukhuset. Vet ju inte hur lång tid det kommer ta. Ligger hon rätt så åker vi ju bara hem efter ultraljudet, men ligger hon fel så ska vi ju prata med en läkare m.m och det tar ju sin tid.

Ciao ciao

0 kommentarer:

Skicka en kommentar