Pages

30 okt. 2012

6 dagar kvar!

Jaha ja, idag är är vi v 39+1 och idag var jag hos BM. Har ju haft mycket förvärkar utan att det blir något av dom och jag sa det till henne eftersom det förstör min sömn. Så utöver det vanliga kontrollerna av hjärtslag, sf-mått och blodtryck så passade hon på att kolla om det hade hänt något eller om jag bara pinats hela tiden. Det visade sig att det faktiskt hade lönat sig lite! Nämligen 1cm öppen hela vägen och tappen var mjuk :) Så vem vet, kanske slipper gå över 2-3 veckor och så kanske till och med bebisen bestämmer sig för att komma redan inom några dagar :D
Så idag har vart en bra dag! Känns som det hänt lite och blir lite glad över det! Snart ska vi få träffa lillasyster :)

Annars så till helgen så ska ju Johannes pappa och hans morbror firas eftersom det är 49 och 50års kalas samtidigt annars i princip :) Så förhoppningsvis kommer bebisen alldeles strax (Typ inatt) och så kanske vi kan visa upp en lite bebis om orken finns :) Hade vart skoj!
Sen hade det vart skoj om hon kom imorgon för då kommer hon ju fylla år samtidigt som Johannes pappa! Han fyller nämligen imorgon. Då kommer vi nästa år fira 1års kalas och 50års kalas samtidigt! Spännande det där ;)

Aja, får se när det behagar damen att komma ut. Pratat med mamma har jag gjort så all barnvakt är fixad och allt borde gå bra. Dock så har Olivia sämsta timingen ever.. Hon håller nämligen återigen på att få tänder.. Så hon vaknar ju flera gånger varje natt och allt krånglar och inget duger för damen. Men tror tanden som var på väg denna gången har kommit ut lite så nu borde det väl bli bättre förhoppningsvis. Hade ju vart trevligt om det bara är 1 unge som vaknar hela nätterna istället för två :P Men det löser sig antagligen!

Ciao ciao

0 kommentarer:

Skicka en kommentar