Pages

21 okt. 2011

Ojdå..

Skulle lagt upp alla bilder från naturhistoriska museet idag men usch det orkar jag inte nu! Jag och Olivia började morgonen med att ta en promenad till lekparken med pappa ;P Haha, sen i alla fall så passade vi på att ta en promenad dessutom eftersom de var väldigt fint, kallt, väder ute :) Btw så var det minusgrader vid 9.30 imorses :S Och var inte nollgradrigt förren 11 :/

Men efter vi kommit hem så blev det liten städ-rush med dammsugning och diska. Sen kom nämligen Olivias moster Jennifer ^^ Så vi åkte upp till Stan och handlade lite och kollade i affärer ^^ Skönt! Johannes är nämligen och gör ett litet extra jobb åt sin pappa idag så vi hade vart ensamma hemma heeeela dagen annars.

Olivia fick ett par nya vantar eftersom hennes ena vante hade gått sönder. Dock ett annat sorts par. Stod och tittade på ett par likadana men vi kom fram till att de andra säkert är varmare ^^ Hon fick också en päls mössa som hennes moster köpte :P Haha så söt hon var i den! Så den ska invigas imorgon ;)

Men lägger upp bilder på dom i samband med de andra sen :)

ciao ciao

0 kommentarer:

Skicka en kommentar