Pages

4 feb. 2012

BVC

Vi har vart på 1års-kontroll nu med Olivia :) Skulle ju tagit vaccin med men eftersom hon fortfarande är lite sjuk som valde vi att vänta lite. Istället så ska vi nu i veckan som kommer vaccinera henne :) Men dom kollade hennes höfter och sådant med och allt såg fint fint ut :) Min fina älskling har inte gått upp så mycket i vikt denna gången heller :/ men hon har inte gått ner så det var inget dom kommenterade.

Vikt: 9770g
Längd: 77cm
Huvudomfång: 47.4


Ja en stor tjej nu! Men som sagt, har inte gått upp mycket men så kan det vara. Hon har spurtat på längden!

Men idag så har vi vart i stan och handlat lite nya kläder till Olivia då hennes 80 kläder börjar bli smått. Ojoj säger jag bara, 86 ser så himla stort ut! Men snart är det ju inte de. Hon fick ny pyjamas, nya vantar och en ny body :) Hittade så mycket fint jag ville köpa med de får vänta! Räcker med att vi fått fixa bilen för jätte mycket pengar.
Passade på att köpa ett foto-album med när vi var i stan :) så har suttit och lagt i bilder där nu och känns så himla mycket roligare att ha ett riktigt album ^^

Ikväll är det melodifestivalen och det ska vi se här hemma! Köpt glass, grädde och persikohalvor så det ska minst sagt skämmas bort här hemma ikväll! ;) ska bli skönt och gott!

Ciao ciao

0 kommentarer:

Skicka en kommentar