Pages

21 sep. 2011

BVC

Yes idag har vi vart på BVC. Det var ju 2 månader sedan så det var ju ett tag sen! Men allt var super med henne! hon är en tung och lång tjej ;) Men vi gjorde även det där skumma hörseltestet som man gjorde på oss när vi var små tydligen. Nu förtiden så gör man ju ett annat redan på BB som är lite mer effektivt. Men man gjorde detta fortfarande tydligen.

Vikt: 9460g
Längd: 70cm
Huvudomfång: 45,4cm

Som sagt, en stoor tjej ;) Nej men våran BVC läkare var så nöjd så! Misstänker btw att hon är gravid! :O Får se om 2 månader när vi kommer dit om vi har rätt här hemma ;) Man vågar ju inte säga något om de bara är semestern som satt sitt spår :P Men iallafall så var Olivia överlycklig när hon fick se henne och hon sprattlade runt som en tok hela mötet :P Hon skulle ut och gå under bordet med men där fick inte mamma plats så då fick hon gå någon annan stanns ;P

annars så var vi på öppna förskolan igår! Guuud så roligt Olivia tyckte det var! Hon var helt överlycklig! Dock Blev hon vääldigt trött i slutet så vi gick 1 timme tidagare. Men imorgon ska vi dit igen :) Tror hon kommer vara lika nöjd då ;)

Men efter vi vart där så målade vi med hemma gjord fingerfärg! DET var roligt xD Det hamnade överallt och smakade, de gjorde hon med :P Men här är receptet!
1 L vatten
2 DL Majsstärkelse (majzena)
Kokas upp under omrörning och färgas sen med karamell-färg eller pulver-färg

Kanon kul var det iallafall! Någon annan dag här så ska vi göra saltdeg och göra gips avgjutningar av hennes fötter :) Vi har redan gjort ett hand avtryck på öppna förskolan så det är ju bara fötterna kvar ^^ Ska köpa med lite lack också så de inte färgar av när de hänger på väggen :) Kommer nog bli bra! Annars så ska jag snart försöka mig på storkok av barnmat! :P Olivia ska börja äta varm mat 2 ggr om dagen och de blir så himla dyrt om hon ska få färdig mat varje gång. Vi får väl se hur de går ;) Men nu ska jag äta lite Pizza!

Ciao ciao

0 kommentarer:

Skicka en kommentar