Pages

22 sep. 2011

Öppna förskolan

Nu är vi hemma efter att vart på Öppna förskolan. Olivia hade super kul och var helt exalterad när vi var där! Men strax innan sång-stunden så blev hon väldigt trött så då passade vi på gosa lite till sången och sen så åkte vi hem. Men idag har Olivia lekt med två små pojkar som hette Mio och Edwin. Haha hon tyckte dom var super roliga ;) Mio var bara 2-3 veckor yngre än henne och Edwin var några månader äldre men det gjorde inget tyckte fisen :P

Men nu sitter vi hemma och myser i soffan för Olivia är super trött trots att hon sovit i bilen. Hon vaknade när vi tog ur henne och ville inte somna om. Men resten av dagen blir de bara att ta de lugnt! För jag har världens monster huvudvärk och ingen alvedon hemma -.- Suck suck.. Och så hade jag bestämt en grej vi skulle äta och då såg ja att vi inte hade allt hemma heller.. Dåligt har de gått sen när vi kom hem :P Men imorgon blir de av till stan igen och handla mat och kläder till Olivia.
Om vi orkar så drar vi till bokmässan i Göteborg imorgon med! har inte bestämt oss än utan de beror på hur trötta vi är efter att handlat i stan imorgon.

Men nu ska jag pröva att spela HoN :)

Ciao ciao

0 kommentarer:

Skicka en kommentar