Pages

7 juni 2012

Ultraljudet är gjort!

Ååh så mysigt det var! Nu har vi gjort ultraljudet och det är så mysigt! Och! Det är antagligen en flicka till där i magen <3 Så gosigt! Men i alla fall så var det så mysigt för hon låg och viftade och sparkade för fullt där inne och hon gjorde "tummen upp" i magen med <3 Haha så roligt var det!

Moderkakan låg i framvägg denna gången så det är inte så himla konstigt att jag inte känt av henne så mycket :) Men det kommer! Det vet jag allt. BF datumet är ju satt nu och det är den 5 november som hon är beräknad att komma ^^

Idag så ska vi snart åka bort till Åsbräcka och visa upp bilderna för Johannes föräldrar och så ska dom bjuda på lite middag istället :) så skönt att slippa laga middag idag ;)

Olivia som vart hos sin mormor har haft jätte skoj och saknade varken mamma eller pappa trots att hon var jätte trött nu när vi kom och hämtade henne. Stackaren hade ju bara sovit en liten "power-nap" på 10 min innan vi lämnade henne till sin mormor. Men nu sover både hon och Johannes lite grann innan vi behöver åka :)

Min dag är gjord och det känns riktigt bra idag <3

0 kommentarer:

Skicka en kommentar