Pages

4 juni 2012

regn, regn och åter regn.. + katt!

Vädret är såååå tråkigt här hemma. Man kan aldrig gå ut för de ska aldrig sluta regna. När det äntligen blir uppehåll så är det typ 10min som max och sen så sätter det igång igen.. Aja, vi passade på att cykla lite ute på gården förut innan regnet kom igen så blev Olivia lite glad :)

Hon har förövrigt blivit så grymt trotsig! Hon skulle slå i Johannes mini-laptop så då sa vi nej och la bort den och då ställde hon sig på golvet och ill-tjöt i hundra år innan johannes gav henne sina bubblor istället. Då blev hon tyst igen.. Aja så är det! Värre lär det väll bli!

Annars så har vi hittat en alldeles underbart söt katt som vi har tingat <3 Så den ska hämtas i slutet av Juli för då är han 12 veckor gammal :)

Bilden är på honom :D

Men nästa vecka på måndag så börjar Johannes jobba igen! Så då är det slut på pappa-ledigheten och tillbaka till jobbet :) Så då ska jag och Olivia vara hemma själv igen! Ska bli både spännande och samtidigt känns det lite läskigt :) Tror bara vi behöver komma in i rutin sen så löser sig nog allt bara :)

Men idag blir det inte mycket annat att göra utan det blir nog bara att ta det lugnt. Olivia ska bada ikväll med :)
Det är för övrigt bara 3 dagar kvar tills Ultraljudet och jag är jätte nervös och längtar som en galning! Ska bli jätte mysigt plus att det känns bättre nu när jag vet att Olivia får ha det roligt under tiden med och slipper sitta och tråka inne på sjukhuset när vi är där :)

Vi har bestämt oss för att kolla könet så vi vet hur det blir med att handla allt så nu har vi slagit vad om vad det blir! Jag säger flicka igen och Johannes säger Pojke :) Fast egentligen så har ingen av oss en aning eller bryr oss :) Vi vill bara ha ett friskt barn ^^

Ciao ciao

0 kommentarer:

Skicka en kommentar