Pages

9 juni 2012

Barnvagn

Var iväg till Överby och fönstershoppade lite grann igår och då passade vi på att gå in och fråga lite om barnvagnen vi är intresserade av. Frågade lite om de hade andra färger m.m och det var så himla tråkigt för jo visst fanns den i andra färger men liggkorgen fanns bara i svart :( Så då kände jag att då kan jag lika gärna ta en svart vagn ändå. Men så skönt var det att få prata för fick reda på att de har lång garanti och reklamationsrätt. 2,5 år faktiskt :) Och sen så är det förlossningsgaranti med så jag kan köpa den nu i sommar och om något skulle hända så kommer affären köpa tillbaka den :)

Men det blir ingen röd i alla fall trots att jag ville ha det för ja, så tråkigt om inte liggkorgen blir den färgen med, även om det är bara ett tag som vi ska ha den.

Vi köpte nya bubblor till Olivia med :) Då blev hon nöjd ;) Haha hennes bubblor var slut nämligen så ja vi passade på att köpa nya.

Så roligt, Olivia sov precis innan vi åkte till stan för att gå runt lite, och då hade hon sovit 2,5 (!) timme men efter vi vart i stan 2 timmar ungefär så stensomnade Olivia i bilen påväg hem igen :P Haha det var jobbigt att springa runt i affärerna och kolla :) Så härligt att se när hon har så roligt och blir så trött :) Dom hade också ballonger utanför teknikmagasinet så Olivia fick en sån och hon vägrar lägga ifrån sig den xD Haha hon har den hela tiden nu :P Aja, får väl se när den smäller eller när luften tar slut i den ;P

Men annars igår så passade Olivia på att sitta framför pappas dator med ;) Haha våran lilla "hacker-brud" klart man ska sitta framför datorn om mamma och pappa gör det med :) <3

Ciao ciao


0 kommentarer:

Skicka en kommentar