Pages

20 juni 2012

Namnlös

  
Ja idag har vi vart och hämtade det senaste tillskottet i våran växande familj. Vi har hämtat, förtillfället, katten namnlös.

Olivia somnade i bilen efter vi vart på överby och handlat inför midsommar och till katten så när vi skulle hämta katten, ja då sov hon. Så hon sov hela vägen hem och det var inte förrens vi var hemma och parkerade bilen som hon vaknade. Först började hon peka och prata om saker utanför som hon brukar men vi fortsatte och peka mellan våra säten, där då katten låg på min tröja och var alldeles nöjd i AC´n. Först såg hon inte och förstod inte vad vi pekade på, men efter ett tag så såg hon katten!

Hon blev helt lyrisk och sken upp som en sol när hon fick syn på hennes katt. Hon började små skratta men samtidigt gömde hon sig i sina händer och vågade knapp snegla på katten. Hon var så glad att hon visste inte var hon skulle ta vägen <3 Så hon satt där, små skrattade och log som en sol och ville inget annat än att bara titta på katten oändligt :) Så när Johannes lyfte ur henne ur bilen blev hon jätte ledsen! Hon trodde ju att hon inte skulle få med sig katten, men sen återigen, vad lycklig hon blev när hon såg att både jag och katten också gick ur och in till oss :)

Så efter att det knappt gått 1 timme från att vi kom hem så var katten och Olivia som bästa vänner <3 De leker och leker i det oändliga och han verkar knappt sakna sin bror eller sin mamma. Så nu njuter vi för fullt och försöker komma på ett namn till vår älskade lilla kisse-katt. Förslag mottages gärna!

Nu sover våran katt i hörnet vid Olivias leksakslåda så han fick vara lite själv. Han försökte först sova mitt på golvet i solen, men då skulle Olivia vara där och klappa på han, så det blev att gömma sig lite :) Det är både bra för Olivia och för katten.

När han vaknar sen så ska jag visa honom att man kan krypa in i klös-möbeln och så kan han sova där inne ostört.

Ciao ciao

0 kommentarer:

Skicka en kommentar