Pages

23 juni 2012

Midsommar

Igår var det midsommar och det firades hemma hos min mamma och martin. Dit kom en väldans massa folk så vi var runt 25 personer :) Riktigt trevligt var det ^^ Vi hade lite knytis så alla hade med sig det som dom ville äta. Så Johannes, jag och Olivia hade köpt jätte gott grillkött och sen så hade vi potatisgratäng, köttbullar, potatissallad, rödbetssallad och ägg med majonäs+ räkor på <3 Det var såååå gott ^^ Olivia som har ont i tänderna dock, åt inte så mycket :/ men hon sprang istället runt och lekte med Linnea som är lite äldre än henne bara. Haha hon var så gosig igår, Olivia. Hon skulle krama alla hela tiden ;) Men annars så var Olivia givetvis alldeles midsommar fin <3 Fast hon ville inte ha krans på sig, så tog på henne den och tog en bild snabbt och sen fick det vara så bara :P Men i alla fall blev jag riktigt stolt över mig själv! Gjorde kransarna själv och de blev jätte fina! :) Bilderna på dom blev inte så jätte snygga men i verklighet blev de göööör bra ;)


Men idag ska vi hem till Johannes föräldrar ett tag bara och hälsa på Johannes syskon som är hemma för tillfället :) Blir väl att vi äter lite där med idag för att fira lite med dom också. Var ju som sagt bara hos mamma igår så vi hann ju aldrig med att åka till dom.

Haha annars har Olivia börjat med en kul sak :P Hon ska ta dammsugaren och gå runt med den och "dammsuger" hela lägenheten xD Försöker man ta den och dammsuga själv eller om hon ska äta eller något så blir hon jätte arg! hon ska då verkligen inte sluta dammsuga. Johannes och ja sa det att vi får köpa henne en sån där barndammsugare någon dag. Den riktiga är ju för tung så hon kan typ inte dra den med sig utan man måste hjälpa henne att putta fram den då och då.

Felix, våran katt, han är så nöjd så över sitt hem tror jag :) Han har börjat bli väldigt kaxig och vi får passa honom väldigt mycket. När han busar, så ska han nämligen typ "klösa" på ryggen på soffan och då måste vi ju lyfta ut honom till sin klösmöbel hela tiden och ja, det blir ett par gånger ibland!
Igår var det dock framsteg, han klöste liiiite på den :) Innan har han bara hoppat ner hela tiden, men det kommer nog ^^

Ciao ciao

0 kommentarer:

Skicka en kommentar