Pages

18 dec. 2011

Tänder...

Suck och pust.. i 2-3 dagar nu så har det vart 0 sömn för mig och Johannes. Olivia håller nämligen på att få ytterligare 2 tänder. Det är dom i överkäken längst fram. I alla fall så har hon jätte ont min fina älskling </3 :/ Hon kan inte sova trots att hon är jätte trött och när man försöker smörja med alvedon över tänderna så tycker hon det gör jääätte ont det med :/ Hade inte sådana här bekymmer med de andra tänderna.
Men i alla fall så har Johannes sovit på soffan med Olivia i 2 dagar nu.. Han får sitta och titta på tv tills hon somnar så sover han där med henne. Stackaren!

Nu så är klockan 23.00 och Olivia är fortfarande vaken trots hon är jätte trött.. Men hon är på rätt bra humör i alla fall. Dock tror jag det också har med att de små sömntutorna här hemma sov i typ 3 timmar förut vid kl 3 :P Så hon har ju sovit för mycket idag. Men men.. förhoppningsvis så somnar hon sen när vi ska lägga oss, vilket sker alldeles strax.

Så sjukt trött nu i alla fall.. suger musten i en att ha en ledsen bebis.. :/ Värsta är att inget hjälper på stackaren, varken alvedon, kyl leksaker eller mamma och pappa. Ont gör det ändå :/ Men tror de kommer väldigt fort denna gången då jag kände väldig skillnad på bara idag och igår. Så antagligen kommer de fort nu :) Men då är hon antagligen en extra fin bebis till jul! Med 4 tänder. :)

Ciao ciao

0 kommentarer:

Skicka en kommentar