Pages

13 apr. 2012

Lägenhetsvisning

Jaha då har man vart på lägenhetsvisning. Som ni kanske vet så vill jag och Johannes flytta då vi inte trivs alls i den lägenheten vi har eftersom det finns diverse fel m.m som vi inte står ut med längre.
Så idag var vi på visning på en 4:a. Grejen med lägenheten var att det var väl rätt så mysig men ack så skum planlösning! Det är ett gammalt hus och lägenheten vi kollade på var en blandning av gammalt postkontor och barnavårdscentral. Försök tänk er detta, ni kommer in i en liten hall, man svänger till vänster och kommer in i vardagsrummet. Framför dig i vardagsrummet har du också en uteplats. I vardags rummet finns det 2 ingångar på höger sidan. Ena går till ett litet kök och andra in i ett sovrum. När man går i in sovrummet så är det som en korridor som går i rummen. Alltså rummen har ingen korridor som går i mellan dom, utan för att komma till sovrummet längst in så måste man gå igenom de andra 2 sovrummen. Toaletten och duschen är i 2 olika badrum med! Mini-badrum är det men ah, det är ingen fara känner jag. Det är nästan bra! Om någon duschar så är toaletten fortfarande tillgänglig liksom :) Det var en bra dusch med som är lättare att duscha Olivia i. Den vi har nu är så trång att få plats med henne i balja där i och så knö in halva sig själv.

Som sagt, skum planlösning. Men när man funderade på det som fungerar ju det! Vi kommer ha 2 små barn som ändå inte behöver något "privat sovrum" utan vi kommer få sovrummet i mitten (som är störst) och en den minsta längst in och Olivia längst ut. Det blir nog inte så farligt men samtidigt måste man ju försöka tänka, Kommer vi stå ut med planlösningen? Orkar inte flytta mer efter denna. Utan nästa gång ska vara till vårat blivande hus som vi ska bo i tills vi blir gamla ;)

Men nja, ju mer jag tänker på det, ju mer sugen blir jag! Lägenheten ligger i Sjuntorp vilket är såååå skönt. Att komma ut från Upphärad och närmare allt fast ändå "ute på landet". Det finns ju badhus, affären (Som har öppet!), stallet, fina vägar att gå med och ja, det är ett bra område och lite närmare till allt :)

Satt just i paint och ritade upp planlösningen så ni kan få se lite ;)

Bilden blev lite suddig eftersom jag förstorade den en hel del. Men så här ser det ut! Lite skumt, eller hur?

Kluven kluven men måste bestämma oss idag! Var andra som tittat på den och tråkigt om vi missar den bara för att vi segar så.

Ciao ciao

0 kommentarer:

Skicka en kommentar